web statistics

Reebok ZR7 futópad

A rendszeres mozgás nem elhanyagolható saját egészségünk érdekében, ezért mindenképp érdemes a legkorszerűbb és legmodernebb eszközöket beszereznünk. A Reebok ZR7 futópad egy erős és stabil készülék, mely praktikus megvalósításának köszönhetően manuálisan állítható dőlésszöggel és összehajtható tárolással is rendelkezik. Összesen 32 program közül választhatunk, melyek közé tartozik többek közt 24 előre beállított, 1 kézi, 3 felhasználói és 3 visszaszámláló program is. A sebesség 1-13 km/h között állítható, továbbá a testzsír funkciót is igénybe vehetjük. Teljesítménye 2,5 lóerős motor. Automata Stop biztonsági rendszerrel és pulzusérzékelős markolattal lett megalkotva. Mérete 142 * 76 * 163 cm, súlya 57 kg, a futófelület pedig 126 * 41 cm. Maximális... Tovább »

Futás helyett gyaloglás lehet az igazi

A szabadban végezhető sportok közül a futást választjuk leggyakrabban. Ami azt illeti azonban van egy másik olimpiai sportág, amely szintén nagyon hatékony zsírégető forma, ez pedig a gyaloglás. Ez alatt persze nem a hagyományos értelemben vett gyaloglást értjük. Futás és gyaloglás között sok a különbség, ám ahonnan mindenki meg tudja különböztetni az az, hogy futáskor a lábak teljes felülete elemelkedik egy ponton a talajtól, ám gyalogláskor az egyik láb mindig a földön marad. A futás, egy adott ritmusra történik, míg a gyaloglás egy folyamatos mozgás. Kevesen tudják ugyanakkor, hogy magával a gyors gyaloglással, sokkal nagyobb energiát használunk fel, mint a futással, vagy kocogással. Ha tehát unjuk már a futást, akkor váltsunk és kezdjünk el gyalogolni. Ne feledjük azonban, hogy ez nem a hagyományos értelemben vett méla gyaloglás! Ez gyors mozgás. Tovább »

Trendi a futás és hasznos

A sport már egészen kicsi kortól jelentős szerepet kellene, hogy játsszon az ember életében. Hajlamosak vagyunk azonban megfeledkezni erről és azt gondolni, hogy elég az a mozgás, amit a gyerek nap, mint nap gyalogol. Pedig ez nem így van. A leghasznosabb sportolási módok közül a futás a legkézenfekvőbb. Nem kell hozzá eszköz és nem kíván maga után költségeket. A gyermekek számára izgalmasabbá tehetjük egy labdával. Ezt hívják focinak, kézilabdának, kosárlabdának, stb. A futás többek között megmozgatja az összes testrészünket jót tesz a keringésnek és ez által a keringés motorjának, a szívnek. Ne gondoljuk tehát, hogy a sport csak a gazdagok kiváltsága. Sportolni a legkevesebb befektetés nélkül is lehet. Tovább »

Asics 7 inch rövid férfi futónadrág ASC 331261

Fuss könnyebben és kényelmesebben ebben a jól szellőző shortnadrágban.Ezt a rövidnadrágot kifejezetten úgy tervezték, hogy * a könnyű, jó nedvszívó anyag vezesse el a verejtéket a bőrödtől, s gyorsan száradjon meg * a hálós részek segítsék a jó szellőzést * a fényvisszaverő részek tegyenek minden irányból jól láthatóvá * a hátsó cipzáras zsebben biztonságosan el tudj helyezni apróbb dolgokat A nagyobb képért klikk a fotóraHa szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!A termék raktáron.Bemutatóboltunk a Dózsa Gy. Út 61-63 címen található!(Belépés az Agyanföldi utca felől!)

Asics Hermes Sprinter futónadrág [as_321351]

Férfi futónadrág fekete alapon szürke bevarrással Kényelem, tartás, optimalizált futás = az Asics új futó nadrágja. Lélegző anyagból, hogy az izzadság könnyebben tudjon távozni. Anyaga rugalmas mégis erős dzsörzé szövet, fényvisszaverő felületekkel és egy cipzáros zsebbel hátul a derekán.

Asics GEL-CUMULUS 14 GS futócipő

A nagyobb képért klikk a fotóraRemovable SocklinerA talpbetét szükség esetén könnyen kicserélhető gyógybetétre.AHARASICS High Abrasion Resistance Rubber (AHAR) a külső talp a kopásnak leginkább kitett felületeinek kopásállóságát biztosítja még magas igénybevétel esetén is.3M Fényvisszaverő3M scotchlite (a 3M cég védjegye) fényvisszaverő anyag, mely segít a láthatóságban.Rearfoot and Forefoot GELCsillapító gél elöl és hátulcipő méret átváló (Gyerek)Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!A termék raktáron.Bemutatóboltunk a Dózsa Gy. Út 61-63 címen található!(Belépés az Agyanföldi utca felől!)

Asics GEL-CONTEND férfi futócipő (fekete-sárga-ezüst)

A nagyobb képért klikk a fotóraRemovable SocklinerA talpbetét szükség esetén könnyen kicserélhető gyógybetétre.Visible Rearfoot GELAz ASICS GEL egy szilikon alapú csillapítási rendszer, mely az eddig ismert egyik leghatékonyabb és legtartósabb anyag. Ezt a technológiát használják a professzionális sportolók is, de kiválóan alkalmas a kedvtelésből sportolók izületeinek védelmére is.3M Fényvisszaverő3M scotchlite (a 3M cég védjegye) fényvisszaverő anyag, mely segít a láthatóságban.Asics cipő méret (FFI)Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!A termék raktáron.Bemutatóboltunk a Dózsa Gy. Út 61-63 címen található!(Belépés az Agyanföldi utca felől!)